Sinful tuotteet

Sinful.fi on Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa, johon jokainen tuntee olevansa tervetullut. Valikoimastamme löydät suositut seksilelut markkinoiden parhailta tuotemerkeiltä ja meiltä saat myös opastusta juuri sinulle sopivan seksilelun, liukuvoiteen tai seksikkään alusasun valintaan. Myymme laadukkaita seksileluja kaikkialta maailmasta 24 kk:n takuulla, mutta lisäksi saat myös oppaita, toimituksen huomaamattomassa paketissa, toimituskulut alkaen vain 5,90 € ja 365 päivän palautusoikeuden. 

Velve Rio Ylellinen Ladattava Penisrengas Vibraattorilla 53,90

Kokekaa yhteisiä nautintoja ja uudenlaisesta läheisyyttä ylellisen, värisevän Velve Rio Penisrenkaan avulla.

Tämä silkinpehmeä penisrengas on valmistettu joustavasta materiaalista ja istuu täydellisesti peniksen tyveen saaden aikaan tukevamman erektion teidän molempien iloksi. Samalla sen tehokkaat värinät hemmottelevat naisen klitoriksen seutua kiihottavasti 10 intensiivisellä asetuksella.

Antakaa erotiikan kukoistaa välillänne kun kokeilette Velve Rio -penisrengasta eri asennoissa, jolloin sen stimulaatio välittyy uusille erogeenisille alueille ja saattaa teidät molemmat ihanaan orgasmiin.

Velve Rio on valmistettu vesitiiviistä, ftalaatittomasta silikonista ja sen joustava sisähalkaisija on 2,8 cm. Lataat sen helposti mukana tulevalla, magneetilla kiinnittyvällä USB-johdolla.

Velve on ylellisten seksilelujen tuotesarja, jonka aistillisen kurvikkaissa tuotteissa on sametinpehmeä pinta. Suunniteltu Skandinaviassa ja valmistettu yhteistyössä johtavien asiantuntijoiden ja seksologien kanssa.

Osta nyt Velve Rio ladattava penisrengas vibraattorilla tästä.


Soita ennustajalle